Øyo (Accusharp) Knivskjerper (40310)

Øyo (Accusharp) Knivskjerper (40310)

280,00 NOK

Veil. salgspris 280,00 NOK

Klarna

Basert på 5 Vurderinger

Modell/varenr.: 578500
Lagerstatus: Ikke på lager
stk.

Øyo (Accusharp) Knivskjerper

Øyo knivskjerper er den best rangerte og best evaluerte sliperen på markedet. Dette er den perfekte skjerperen for kokkens kniver, taggete kniver, filetkniver, klyvere - det meste rett og slett. Hvis du har mange gode kniver du vil ta vare på, trenger du dette verktøyet.

 

Endelig en knivskjerper som alle kan bruke! På omtrent 10 sekunder får du skarpe kniver (til og med taggete kniver), klyvere, økser, macheter og mange andre skjæreverktøy. Det store ergonomiske håndtaket passer til de fleste hender, og sørger for en trygg og sikker sikker sliping av dine kniver.

 

Fingerbeskyttelsen i full lengde beskytter fingrene. Slipebladene er diamantslipt wolframkarbid og gir mange års pålitelig bruk. Øyo knivskjerper vil ikke ruste og kan fint rengjøres med både såpe og vann, eller til og med i oppvaskmaskinen. 

Når bladene engang blir dårlige, kan de enkelt løsnes og snus. Da varer de i mange år til.

 

Dette er kort sagt en enkel men meget god knivskjerper som er en av de mest populære i USA, der den går under navnet "Accusharp". Den norske versjonen er produsert av Norske Øyo, og har en ekstremt høy kvalitet.

 

Måten du kvesser kniven på er at du legger den an mot eggen, presser lett og drar den langs bladet. Denne knivskjerperen er meget holdbar, og ved normal bruk kan den lett vare i opptil ti år.

 

Andre kunder har også kjøpt