Øyo (Accusharp) Knivskjerper

Øyo (Accusharp) Knivskjerper

280,00 NOK

Veil. salgspris 280,00 NOK

Klarna

Basert på 5 Vurderinger

Modell/varenr.: 578500
Lagerstatus: 53 stk. på lager
stk.

Øyo (Accusharp) Knivskjerper

Øyo knivskjerper er anerkjent for sin høye ytelse og kvalitet. Den egner seg for en rekke knivtyper, inkludert kokkens kniver, taggete kniver, filetkniver og klyvere. For de som verdsetter kvalitetskniver, kan dette verktøyet være viktig for vedlikehold og skjæreytelse.

Brukervennlighet

Denne skjerperen er designet med brukervennlighet i tankene. På så lite som 10 sekunder kan man skjerpe ulike skjæreverktøy, fra kniver til macheter. Det ergonomiske håndtaket er designet for å passe de fleste hender, og gir en stabil og sikker skjerpeprosess.

Sikkerhetsfunksjoner

For å sikre brukerens sikkerhet har skjerperen en fingerbeskyttelse i full lengde. Dette minimerer risikoen for skader under sliping.

Materiale og vedlikehold

Slipebladene er laget av diamantslipt wolframkarbid, kjent for sin holdbarhet. Øyo knivskjerper tåler godt over tid; den er motstandsdyktig mot rust og kan enkelt rengjøres med såpe og vann, eller til og med i oppvaskmaskinen. Skulle bladene begynne å vise tegn på slitasje, kan de snus for å forlenge levetiden.

Popularitet og opprinnelse

Mens denne skjerperen er populær i USA under navnet "Accusharp", stammer den norske versjonen fra produsenten Norske Øyo, kjent for sin eksepsjonelle kvalitet.

Instruksjoner for bruk

For å skjerpe en kniv med Øyo, plasserer man skjerperen mot kniveggen, presser forsiktig, og drar den langs bladet. Dens robuste design sikrer at ved normal bruk kan den potensielt vare i opptil ti år.

 

Andre kunder har også kjøpt