Soft Bait - Teineagn

Soft Bait - Teineagn

585,00 NOK

Veil. salgspris 585,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 610065
Lagerstatus: 12 stk. på lager
stk.

Soft Bait Teineagn: Effektivt Agn for Økt Fangst

Soft Bait, også kjent som "Teineagn", har vist seg å være et ypperlig agnvalg for de som driver med fangst av skalldyr, spesielt reker, hummer og sjøkreps. I løpet av en testperiode på over ett år har agnet demonstrert overlegne fangstresultater sammenlignet med konvensjonelle agnalternativer.

Fordeler med Soft Bait

  1. Økt fangst: Teiner som inneholdt Soft Bait rapporterte kun rekefangst, mens teiner med pellets eller sild ofte resulterte i lite fangst og en uønsket mengde slimål og lus.

  2. Attraktiv duft: Soft Bait frigjør små partikler som tiltrekker skalldyr og fisk over et stort område. Disse partiklene inneholder en spesiell luktkombinasjon som øker appetitten til skalldyrene betydelig.

  3. Kvalitet: Ved bruk av Soft Bait kan fiskerne forvente bedre kvalitet på reker både når det gjelder utseende og smak.

Bruksanvisning for Soft Bait

  • Reker: Det anbefales å bruke kun Soft Bait for å unngå slimål. Agnet bør tines før bruk, og en bit på 80g er tilstrekkelig. Agnboksen bør vaskes godt før og etter bruk.

  • Andre teiner: Når det gjelder hummerteiner, krabbeteiner, krepseteiner og havteiner, bør Soft Bait brukes som et tilleggsagn til ditt vanlige agn for å maksimere fangsten. Selv om partiklene fra Soft Bait tiltrekker seg skalldyr, klarer de ikke å finne kilden når partiklene svever som en sky rundt teina. Derfor er det viktig med et vanlig agn inne i teina for å lede skalldyrene inn.

  • Holdbarhet: Soft Bait er en frysevare, men tar ikke skade av å tines. Den holder seg i opptil 8-10 dager ved romtemperatur.

  • Mengde: Soft Bait selges i kasser på 5 kg, noe som er tilstrekkelig for over 60 teiner.

Soft Bait representerer en revolusjonerende forbedring i agnvalg for skalldyrfangst. Med forbedret fangst og kvalitet av byttet, samt enkel bruk, har Soft Bait potensial til å bli standardvalget for fiskere som søker effektivitet og kvalitet.

 

NB! Det tilkommer et lite frakttillegg siden pakken må leveres på dør!

Andre kunder har også kjøpt