Isotherm TB13 kjøleboks

Isotherm TB13 kjøleboks

8.849,00 NOK

Veil. salgspris 8.849,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 671076
Lagerstatus:

På Lager i Norge: 3-8 dagers leveringstid.

stk.

Isotherm TB13 kjøleboks - Kompressor - 13 Liter

Isotherm TB13 er den ideelle følgesvenn for deg som ønsker en ultrakompakt kjøleboks som kan tas med overalt! Denne bærbare enheten veier kun 8,5 kg og imponerer med sin allsidighet, da den kan både kjøle og dypfryse. Den er det perfekte tilbehøret for bilturer, båtturer og campingopplevelser.

TB13 er utformet med fokus på brukervennlighet og praktisk anvendelse. Den er enkel å plassere hvor som helst. I tillegg til sitt romslige hovedrom med 13 liters kapasitet, har den også to utvendige flaskeholdere for ekstra bekvemmelighet.

Denne kjøleboksen kan enkelt tilkobles 12/24V DC-strømkilder via vanlig sigarettennerplugg. Den er utstyrt med en innebygd batterivakt som sikrer at kjølekompressoren stopper når batteriene når et forhåndsvalgt utladningsnivå. Derfor kan du bruke TB13 uten bekymring for å tømme bilens eller båtens batteri.

Når du velger en kjøleboks fra Isotherm, kan du alltid stole på den gjennomgående høye kvaliteten, takket være bruk av de beste tilgjengelige komponentene. Kompressoren, produsert av Secop (tidligere kjent som Danfoss), er kjent for sin stillegående drift, energieffektivitet og pålitelighet. Denne kjøleboksen er laget med materialer av høy kvalitet for både plastdeler og bevegelige deler, noe som gir den en lang levetid og massevis av bruksglede.

Spesifikasjoner:

  • Innvendig volum: 13 liter
  • Ytre mål: 360 x 225 x 535 mm (H x B x D)
  • Vekt: 8,5 kg
  • Spenning: 12/24V
  • Temperaturområde: -18° C til +10° C