Päijän 471L - Robåt

Päijän 471L - Robåt

30.990,00 NOK

Veil. salgspris 30.990,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Lagerstatus: Bestillingsvare (Kontakt oss for leveringstid)
stk.

Päijän 471L Robåt

Alt har sin plass. Nå også i en robåt. Päijän 471L er vår velkjente klassiske modell, som nå har blitt forbedret med lagringsrom i for- og midtsetene.

Spesifikasjoner for Päijän 471L:

Lengde: 471 cm
Vekt: 90 kg
Maksimal motoreffekt: 3 kW / 4 hk
Personkapasitet: 4
Lagringsplass: forsete og midtsete
Garanti: 10 år

* For å kvalifisere for 10 års garanti, må båten registreres innen 3 måneder etter kjøp. Ellers gjelder en 1 års garanti.

** Ekstra lang og tung sending. Kontakt oss for konkret frakttilbud.

Päijän 471L er designet med tanke på både komfort og funksjonalitet. Lagringsrommene i for- og midtsetene gir praktisk plass til å oppbevare utstyr og personlige eiendeler, noe som gjør turen mer organisert og behagelig. Med en robust konstruksjon og en vekt på 90 kg, er båten lett nok til å håndtere, men samtidig solid nok til å tåle ulike forhold på vannet.

Den maksimale motoreffekten på 3 kW eller 4 hestekrefter gir tilstrekkelig kraft for rolige turer, mens plass til fire personer gjør den ideell for familieutflukter eller fisketurer med venner. Den generøse garantiperioden på 10 år understreker vår tillit til båtens kvalitet og holdbarhet, forutsatt at den registreres innen tre måneder etter kjøpet. Hvis ikke, gjelder en standard 1 års garanti.

Opplev forskjellen med Päijän 471L - den perfekte kombinasjonen av tradisjonell design og moderne funksjonalitet.