Päijän 471Le - Robåt

Päijän 471Le - Robåt

33.490,00 NOK

Veil. salgspris 33.490,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Lagerstatus: Bestillingsvare (Kontakt oss for leveringstid)
stk.

Päijän 471Le Robåt

Vær stille, kjør elektrisk. Päijän 471Le er en robåt designet for elektrisk påhengsmotor. Båten har interne passasjer fra akter til midtre lagringsplass for kablene til den elektriske motoren. Päijän 471L er vår velkjente klassiske modell, som nå er forbedret med lagringsrom i for- og midtsetene.

Päijän 471Le Spesifikasjoner:

Lengde: 471 cm
Vekt: 90 kg
Maksimal motoreffekt: 3 kW / 4 hk
Kapasitet: 4 personer
Lagringsplass: foran og under midtsetet, Kabelkanaler inne i skroget fra lagringsplass / batteri
Garanti: 10 år

* For å kvalifisere for 10-års garantien, må båten registreres innen 3 måneder etter kjøp. Ellers gjelder en 1-års garanti.

** Ekstra lang og tung sending. Kontakt oss for konkret frakttilbud.

Päijän 471Le tilbyr en stille og miljøvennlig båtopplevelse. Båten er designet med tanke på enkel bruk og vedlikehold, og de interne kabelkanalene gjør installasjonen av den elektriske motoren enkel og ryddig. De ekstra lagringsrommene gir god plass til nødvendig utstyr, slik at turen på vannet blir både komfortabel og praktisk. 

Med en vekt på bare 90 kg er båten også lett å håndtere både på land og i vann. Den kraftige konstruksjonen og den lange garantien sikrer at du kan nyte båten i mange år fremover, enten du bruker den til fiske, rekreasjon eller som en del av en mer bærekraftig livsstil.