Tollepinner - Aerot®

Tollepinner - Aerot®

449,00 NOK

Veil. salgspris 449,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Lagerstatus: Bestillingsvare (Kontakt oss for leveringstid)
stk.

Tollepinner - Aerot® 2.0

Med nye tollepinner i rustfritt stål, er disse årene tøffere og mer tilpasningsdyktige enn noen gang, og sikrer en jevn roopplevelse uten irriterende knirkelyder. Takket være den ekstra gummibussingen, føles hvert åretak som en lek, og driver deg fremover med letthet mens du opprettholder perfekt holdning.

Hos Päijän Boats handler alt om å forbedre sommerens eventyr, og våre Aerot®-årer 2.0 er designet for å gjøre nettopp det.

Forbedret Holdbarhet og Ytelse

Vi presenterer de nyeste forbedringene til våre Aerot®-årer. Vi har integrert en ny tollepinne med skaft i rustfritt stål, noe som gjør disse årene mer robuste og tilpasningsdyktige til alle typer båter. Det harde rustfrie stålet forhindrer effektivt de knirkelydene som mange roere finner distraherende, og sikrer en stillere og mer behagelig roopplevelse.

Økt Komfort og Effektivitet

Vårt nye design inkluderer en gummibussing innenfor tollepinnen, som betydelig letter roarbeidet. Denne funksjonen hjelper til med å opprettholde riktig rostilling ved å forhindre at årene går for dypt ned i vannet. Resultatet er et jevnere og mer effektivt åretak som lar deg gli over vannet med letthet.

Gjennomtenkt Design

Hos Päijän Boats tror vi på kontinuerlig forbedring. Disse oppdateringene er en del av vår vedvarende forpliktelse til å gi deg den best mulige roopplevelsen. Vår fokus på kvalitet og innovasjon sikrer at våre produkter ikke bare møter, men overgår dine forventninger.

Opplev de nye Aerot®-årene – hvor tradisjon møter moderne teknologi for en bekymringsløs roeventyr.

Tagger tollepinner, åregaffel, årefeste