Päijän Syvänne 520Le - Robåt

Päijän Syvänne 520Le - Robåt

39.290,00 NOK

Veil. salgspris 39.290,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Lagerstatus: Bestillingsvare (Kontakt oss for leveringstid)
stk.

Päijän Syvänne 520L - Robåt - Limited Edition

Vær stille, kjør elektrisk. Päijän 520L er en kraftigere versjon av den ikoniske klassiske modellen. Båten har interne passasjer fra akterenden til det midtre oppbevaringsrommet for ledninger til elektriske motorer.

Päijän Syvänne er en begrenset utgave med et blått fargetema i vår klassiske båtkolleksjon. Den tilbyr den velkjente stabiliteten, brukervennligheten og sikkerheten som Päijän er kjent for. Denne robåten gir mulighet for bruk av en 4-kilowatt motor.

Spesifikasjoner for Päijän 520Le:

Skrog: Synkefri polyuretanfylt 2-skalls struktur
Lengde: 520 cm
Vekt: 117 kg
Maks. motor: 4 kW / 5 hk
Personer: 4
Modellspesifikasjon: Le = Kabelkanaler inne i skroget fra batteri i låsbart oppbevaringsrom -> Elektrisk motor
Garanti: 10 år

* For å kvalifisere for 10-års garantien, må båten registreres innen 3 måneder etter kjøpet. Ellers gjelder en 1-års garanti.

** Ekstra lang og tung sending. Kontakt oss for konkret frakttilbud.

Andre modeller:

L = Oppbevaringsplass: foran og midt

Opplev den stille friheten med vår nyeste elektriske båt, Päijän 520L. Denne robuste båten er en forbedret utgave av vår tidløse klassiker, konstruert for å gi en jevn og behagelig seilas. Med sine interne passasjer som fører ledningene fra akterenden til det midtre oppbevaringsrommet, sikrer båten en ren og sikker installasjon av din elektriske motor.

Vi er stolte av å presentere Päijän Syvänne, en begrenset utgave i vår klassiske båtkolleksjon. Denne modellen, som stråler i en elegant blåfarge, kombinerer estetikk med funksjonalitet. Den er designet for å levere den stabiliteten, brukervennligheten og sikkerheten som våre båter er kjent for. Syvänne-modellen er perfekt for de som ønsker en stille og miljøvennlig seilas, og kan utstyres med en 4-kilowatt motor for ekstra kraft.

Med Päijän 520Le får du en båt bygget med en synkefri polyuretanfylt 2-skalls struktur, noe som gir ekstra trygghet på vannet. Båten har en lengde på 520 cm og veier 117 kg, og kan trygt frakte opptil 4 personer. Modellspesifikasjonen 'Le' indikerer at båten er utstyrt med kabelkanaler inne i skroget, som leder fra batteriet i et låsbart oppbevaringsrom til den elektriske motoren.

Vi tilbyr en generøs 10-års garanti på våre båter, gitt at du registrerer båten innen 3 måneder etter kjøpet. Uten registrering vil en 1-års garanti gjelde.

Utforsk også våre andre modeller, inkludert 'L' som tilbyr praktisk oppbevaringsplass foran og midt i båten. Uansett hvilken modell du velger, kan du være sikker på at en Päijän-båt gir deg en trygg, stabil og miljøvennlig opplevelse på vannet.