Bråtens Lue - Ull , Sort

Bråtens Lue - Ull , Sort

139,00 NOK

Veil. salgspris 299,00 NOK

Klarna

Ingen vurdering

Modell/varenr.: 400698
Lagerstatus:

På Lager i Norge: 3-8 dagers leveringstid.

stk.

Bråtens lue - Sort

Størrelse: One-Size

Bråtens lue laget av 100% norsk ull, har mange fordeler på grunn av ullens unike egenskaper. Her er noen fordeler:

 

  1. Termisk isolasjon: Ull er kjent for sin evne til å holde på varmen, selv når den blir våt. Dette er viktig i kalde klimaer eller skiftende værforhold.

  2. Fuktighetsregulering: Ull kan absorbere opptil 30% av sin egen vekt i fuktighet uten å føles våt. Dette bidrar til å holde huden tørr og forhindrer overoppheting.

  3. Naturlig pustende: Ullens fiberstruktur tillater luftsirkulasjon, noe som bidrar til å regulere kroppstemperaturen og forhindrer overoppheting.

  4. Luktresistent: Ull har naturlige antibakterielle egenskaper, som hjelper til med å hindre lukt-forårsakende bakterier i å vokse.

  5. Selvrensende: Ullfibre har en naturlig beskyttende ytre lag som hjelper til med å avvise smuss og flekker.

  6. Bærekraftig: Ull er et fornybart ressurs som kommer fra sauer. Norsk ull, spesielt, kan produseres med høyere miljøstandarder og kortere transportruter, noe som reduserer dens miljøavtrykk.

  7. Holdbarhet: Ull er et robust materiale som kan vare i mange år med riktig pleie.

  8. Komfort: Ullfibre er naturlig fleksible, og dette bidrar til et mykt og komfortabelt plagg.

  9. Støtter lokal økonomi: Å kjøpe en lue laget av 100% norsk ull kan støtte lokale sauebønder og tekstilindustrien i Norge.

  10. Estetikk: Norsk ull kan ha en særegen tekstur og farge, som gir luene et unikt og autentisk utseende.

 

Selv om det er mange fordeler med ull, er det viktig å huske på at noen mennesker kan finne det litt kløende mot huden, avhengig av ullens kvalitet og personens sensitivitet. For disse individene kan det være en god idé å se etter ullprodukter som er spesielt behandlet for mykhet, eller kombinere ulluen med en annen lue eller hodebekledning laget av et mykere materiale.

Andre kunder har også kjøpt