Termostøvler - EVA

Termostøvler - EVA

619,00 NOK 690,00 NOK

Veil. salgspris 690,00 NOK

Klarna

Basert på 2 Vurderinger


Termostøvler - EVA

Superlette termostøvler / arbeidsstøvler laget i slitesterkt EVA materiale.
 

Den mikrocellulære strukturen til EVA-materiale fylles ved bruk av et kjemisk blåsemiddel under støpeprosessen som kan frigjøre nitrogengass inn i materialet. Dette danner små bobler som ekspanderer når formen åpnes, med den virkning at den ferdige enheten øker raskt i størrelse til flere ganger det indre volumet av formen.
 

Dette bidrar til å gi EVA svært god demping, noe som er en av hovedårsakene til at den er populær i bunnkomponenter på fottøy.
 

En av de største fordelene med støvler som er laget av EVA-materiale, er den lave vekten. Du vil knapt føle dem mens du bærer dem på, fordi de er 30-40% lettere enn støvler laget av gummi eller PVC.
 

En annen fordel med EVA-materiale er dens elastisitet. Materialet har utmerket fleksibilitet, selv ned til svært kalde temperaturer.

Termostøvler i ett stykke

Enhver fisker vet at midt på vinteren, når isen er dekket med et tykt islag, er det nesten alltid vann under det, uansett om temperaturen er under 0 ° C eller ikke. Vannet kommer på overflaten av isen gjennom hull og sprekker. Jo tykkere snølaget, jo nærmere 0 ° C er temperaturen under det, slik at vannet ikke fryser. Derfor er vanntettingen av EVA-materiale så viktig. Støvlene er produsert i ett helt stykke, har ikke sømmer, og er derfor 100% vanntette.
 

Støvlene har et meget varmt innerfor i Polyester som kan tas ut. Dette gjør dem svært varme ved meget lave temperaturer. Støvlene veier kun 650 gram, noe som gjør dem lette å jobbe med. Perfekt til bruk i skogen, eller innen fiske og andre typer av industri.
 

Termostøvlene har også sklisikre TPR såler og komposittforsterket tupp (vernetå), og tåler inntil 50 kg vekt fra 1 meters høyde.
 

Vekt: 650 gram
Farge: Orange
Størrelser: fra 41 til 46

Tagger gummistøvler herre, gummistøvler dame, termostøvler str 41, termostøvler herre, termostøvler eller vinterstøvler, termostøvler str 42, termostøvler til damer, termostøvler til herrer, termostøvler til voksne, termostøvler voksne, termostøvler utsalg, termostøvler str 43, termostøvler str 44, termostøvler str 45, termostøvler str 46

Andre kunder har også kjøpt