Bøyelys / Markørlys - Hvit, små

Bøyelys / Markørlys - Hvit, små

225,00 NOK

Veil. salgspris 225,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 603333
Lagerstatus: Ikke på lager
stk.

Bøyelys / Markørlys - Hvit

Lysende hvitt signal, synlig over 3 kilometer om natten, utstyrt med fotocelle (fungerer kun i mørket).

Vanntett design.

Drives av 2 AA-batterier og gir lys i opptil 300 timer om natten.

Dimensjoner:

Lengde: 20 cm

Diameter: 4 cm

Bøyelys / Markørlys for sikkerhet om natten

Bøyelys, også kjent som markørlys, er avgjørende utstyr for navigasjon og sikkerhet, spesielt under nattforhold på sjøen. Disse lysene er utformet for å gi en tydelig indikasjon på posisjonen til et fartøy ved hjelp av spesifikke egenskaper og dimensjoner.

Med sin hvite blinkende lysfunksjon er disse bøyelysene designet for en synlighet på 3 kilometer i mørket, og de aktiveres automatisk ved bruk av en fotocelle, som kun reagerer når omgivelseslyset er lavt, for eksempel om natten. Denne funksjonen sikrer effektiv bruk av batteriet og bidrar til å bevare energi når det ikke er nødvendig.

Vanntettheten til disse markørlyset gir ekstra pålitelighet under maritime forhold. Uansett vær eller sjøforhold vil bøyelyset fungere optimalt, og det er derfor egnet for en rekke bruksområder.

Batteridrevet med 2 AA-batterier, tilbyr disse bøyelysene en imponerende lysvarighet på 300 nattetimer. Denne økonomiske bruken av energi gjør dem ideelle for lengre reiser eller situasjoner der det er begrenset tilgang til batteribytte.

Når det gjelder dimensjonene, har bøyelyset en lengde på 20 cm og en diameter på 4 cm. Den kompakte størrelsen gjør det enkelt å håndtere og plassere, samtidig som det gir tilstrekkelig synlighet for andre fartøy i nærheten.

Bøyelys med slike egenskaper og dimensjoner er uunnværlige for enhver sjøfarende som verdsetter sikkerheten til sitt fartøy, spesielt under mørke og utfordrende forhold. Med sin enkle, men effektive design er disse markørlysene en pålitelig følgesvenn for navigasjon på vannet.

Tagger varsellys, bøyelys, markørlys, lys, lampe, lanterne

Andre kunder har også kjøpt