Hundesofa / Kattesofa - Maxxpro

Hundesofa / Kattesofa - Maxxpro

699,00 NOK

Veil. salgspris 699,00 NOK

Klarna

Basert på 2 Vurderinger

Modell/varenr.: 578960
Lagerstatus: 3 stk. på lager
stk.

Maxxpro Hundesofa / Kattesofa - Kombinert Komfort og Eleganse

Med Maxxpro Hundesofa / Kattesofa får du ikke bare en behagelig hvileplass for din kjære firbente følgesvenn, men også et ekstraordinært luksuriøst møbelstykke. Dette sofadesignet er kledd i myk fløyel, som ikke bare gir det et forseggjort utseende, men også enkel vedlikeholdbarhet. Fløyel har den fordelen at det absorberer minimalt med fuktighet og skitt sammenlignet med andre stoffmaterialer. Dette gjør det enkelt å holde kattesofaen og hundesofaen ren, samtidig som det muliggjør rask fjerning av støv og dyrehår. Med fire solide treben under sengen har den en imponerende bærekapasitet på opptil 80 kilo.

Fordelene av en Kvalitetshundesofa

En høykvalitets hundesofa eller kattesofa gir flere fordeler, spesielt for eldre hunder og katter som kan oppleve helseproblemer som leddgikt, hoftedysplasi og andre leddproblemer. En god hundesofa eller kattesofa gir nødvendig støtte for å forebygge slike plager. Maxxpro Hundesofa / Kattesofa er designet med tanke på dyrets velvære og helse, slik at du kan være trygg på at kjæledyret ditt kan slappe av komfortabelt og samtidig nyte helsefordelene.

Passer for Store Kjæledyr

Maxxpro-sofaen, med sine robuste treben, har en maksimal vektkapasitet på 80 kilo. Dette betyr at kjæledyr innenfor denne vektklassen kan nyte fordelene av denne sofamodellen. Det er viktig å merke seg at sofaens dimensjoner måler 61,5 x 52 x 33 centimeter, noe som gjør den ideell for mindre kjæledyr som chihuahua, valper og katter.

Elegant og Tidløst Design

Da kjæledyret ditt ofte er en viktig del av hjemmet ditt, er det viktig at deres sofa passer inn med din interiørstil. Maxxpro-sofaen er utformet med en tidløs og luksuriøs estetikk som enkelt smelter sammen med moderne eller industriell innredning. Den myke fløyelen som dekker sofaen gir økt holdbarhet og er kjent for sin brukervennlige kvalitet. Den er også enkel å vedlikeholde, takket være fløyelens evne til å motstå fuktighet og skitt bedre enn andre materialer. Dette gjør det enkelt å holde sofaen ren og reduserer fristelsen for kjæledyret ditt til å klø på overflaten. Både du og din kjære firbente venn vil derfor kunne nyte denne sofaen i lang tid.

Spesifikasjoner for Maxxpro Hundesofa og Kattesofa:

  • Merke: Maxxpro
  • Mål: 61,5 x 52 x 33 cm
  • Farge: Pudderrosa
  • Moderne og luksuriøst design
  • Passer for kjæledyr opptil 80 kilo
  • Myk og komfortabel fløyelsoverflate
  • Forhøyede ben for bedre luftsirkulasjon
  • Lett å rengjøre med en fuktig klut

Andre kunder har også kjøpt