Fotballvegg Umbro

Fotballvegg Umbro

349,00 NOK

Veil. salgspris 349,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 578940
Lagerstatus: 1 stk. på lager
stk.

Fotballvegg Umbro

Fotball er en sport som krever omfattende trening og øvelser for å oppnå suksess på banen. For å hjelpe deg med å nå stjernestatus på fotballbanen, presenterer vi Umbro 4-i-1 fotballvegg. 

Dette allsidige utstyret gir deg muligheten til å forbedre dine ferdigheter på fire forskjellige måter: som et fotballmål, en sprettvegg, en ballretur og et retningsmål. Med Umbro 4-i-1 fotballvegg kan du effektivt utvikle dine fotballferdigheter.

Fotballveggens allsidighet er imponerende. Først kan den fungere som et fotballmål, slik at du kan øve på skudd og straffespark. Deretter kan den brukes som en sprettvegg med nettet vendt mot deg, simulert situasjonen hvor målvakten spiller ballen tilbake på banen, og dermed styrker din reaksjonsevne. 

Den tredje funksjonen er som en ballretur, med en rampe foran fotballmålet som raskt returnerer ballen etter hvert skudd, slik at du kan øve mer intensivt. Til slutt, som en retningsmål, gir den deg muligheten til å forbedre skuddretningen din ved å skyte på de medfølgende målskivene.

Umbro 4-i-1 fotballvegg er også svært praktisk i bruk. Den kan enkelt brettes sammen til en kompakt størrelse, noe som gjør den ideell for enkel lagring og til og med transport på ferie. Den er konstruert med polypropylen, en solid plasttype som kan motstå selv de kraftigste skuddene. Denne allsidige 4-i-1 fotballveggen er egnet for fotballspillere i alle aldre og kan brukes både innendørs og utendørs.

Spesifikasjoner for Umbro 4-i-1 fotballvegg:

Mål: 75 x 58 x 78 cm
Materiale: Polypropylen
Funksjoner: Fotballmål, Sprettvegg, Ballretur, Retningsskudd

Egnet for innendørs og utendørs bruk
Passer for fotballspillere i alle aldre
Ikke egnet for barn under 36 måneder.

Tagger fotballvegg, rebounder, fotballtrener