Myggjager - Thermacell Halo Mini

Myggjager - Thermacell Halo Mini

598,00 NOK

Veil. salgspris 598,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 653015
Lagerstatus: 1 stk. på lager
stk.

Myggjager / Insektjager - ThermaCell Halo Mini

Summing og biting av en mygg kan ødelegge en flott utendørsstemning. Mange bruker den første bittet til å signalisere at det er på tide at vi går inn. Du vil ikke tilbringe mye tid utendørs hvis du plages med mygg og andre irriterende insekter. 

Thermacell Halo mini ble best i test på VG.no i 2019.

DEET spray fungerer bra, men noen er bekymret for sikkerheten. Det får mange til å nyse konstant, men noen synes kanskje er en liten pris å gjøre for å unngå kløe og irriterende lyder. 

 

 20 m² insektfri sone rundt apparatet

 Jager bort ca 20% av alle flygende insekter

 Luktfri og lydløs

 inkludert gasspatron (Varer 12 timer)

 Full effekt etter ca 10 minutter

Ingen allergiske reaksjoner

ThermaCell Halo er en flott måte å tilbringe utetiden uten å bli bitt av mygg. Halo inneholder ingen kjemikalier som kan forårsake allergiske reaksjoner eller etterlate en merkelig lukt på klærne dine. Halo er et flott alternativ hvis du ikke vil at hele hagen din skal sprayes med insektmiddel, og kanskje du er bekymret for de negative effektene den kan ha på pollinatorer.

ThermaCell Halo er det mest effektive myggmiddelet for hjemmet ditt, og er den siste innovasjonen innen myggjagere / insektjagere. I årevis har ryggsekkturister og bobiler båret med seg bærbare midler på utendørseventyr. Dessverre er mange av disse produktene tunge. ThermaCell svarte på dette behovet ved å lage lette, stilige myggjagere.

Allethrin er trygt

Allethrin er et kjemikalie som brukes i ThermaCell. Det er en syntetisk versjon av et insektmiddel som finnes i krysantemum. Det fungerer godt for å avvise mygg, men forårsaker ingen skade på mennesker. Noen myggsprayer og spiralprodukter inneholder Allethrin som hovedingrediens. Allethrin-sikkerheten har blitt evaluert av EPA.

ThermaCell Halo, en mer avansert versjon av Patio Shield Repeller, som nå er tilgjengelig. Sylinderens midtre omkrets er markert med en ZoneCheck-indikator. ZoneCheck-indikatoren lyser for å indikere at produktet fungerer. Dette eliminerer enhver gjetting om enheten fungerer.

ThermaCell Halo er en ny modell av terasselanternen. Designet er i en estetisk og klassisk stil. Nå kan du nyte uslåelig beskyttelse fra stikkende insekter med en stemningsfull belysning utendørs, i hagen eller på terrassen. 

>> Refill kjøper du her

Andre kunder har også kjøpt