BulDock Modulbrygger

BulDock Modulbrygger

Pris fra 720,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering


BulDock Modulære HDPE flytebryggesystemer

Vi tilbyr pålitelige og miljøvennlige dokkingløsninger av høy kvalitet. Systemene er enkle å sette opp, motstår UV-stråler, kjemikalier og værforhold, og kan settes sammen i alle størrelser og fasonger.

BulDock er her for å hjelpe deg å bringe din flytende idé ut i livet!

BulDock, et datterselskap til Deep Dive Systems tilbyr design. BulDocks sterke engasjement for innovasjon gir den mange fordeler fremfor konkurrentene. Vi bruker banebrytende teknologier og teknikker for å skape trygge, pålitelige og holdbare flytendbryggeløsninger.

Ubegrensede muligheter

BulDocks kuber er byggesteinene for BulDocks system. De kan brukes på hvilken som helst strandlinje og kan også settes sammen for å lage hvilken som helst form eller størrelse du trenger.

Sterk og sikker

BulDock setter sikkerhet først. Alle våre systemer testes strengt og kontinuerlig i henhold til internasjonale standarder. De er trygge og komfortable fordi de har en anti-skli overflate og høy lastekapasitet.

Responsiv og ansvarlig

BulDock er bevisst på innvirkningen våre handlinger kan ha på den miljøet. De er 100% resirkulerbare og 100% miljøvennlige. BulDock-produkter er laget på en ansvarlig måte og er motstandsdyktige mot sol, vann og støt. Dette gjør at de varer lenger.

Raskt og enkelt

BulDocks flytende systemer ble designet for å være enkle å bruke. Terningene kan settes sammen med bare noen få muttere og pinner. De kan også brukes i alle værforhold. Dokker kan festes til eksisterende strukturer.

BulDock-produkter er 100 % polyetylen med høy tetthet og kommer med 10 års garanti. For å sikre pålitelighet har våre modulære systemer blitt testet under ekstreme forhold. De er enkle å montere og bruke, med minimalt vedlikehold. De kan brukes i en rekke konfigurasjoner for å møte alle krav til pontoning.

Marinaer

Det modulære dockingsystemet BulDock tilbyr er et flott tillegg til enhver strandhytte eller innsjøhus. Dens enkelhet i montering, pålitelighet og nesten ubegrensede konfigurasjonsmuligheter gjør dette til et bemerkelsesverdig tillegg til ethvert hjem ved vannet.

Bolig

Det modulære BulDock dockingsystemet er fleksibelt nok til å brukes som en marina. Den er enkel å montere, og tåler høye lastekapasiteter.

Broer og stier

Klumpete metall- og trebroer kan fjernes. BulDocks modulære dockingsystemer kan brukes til å bygge broer og veier som er både sikre og effektive på grunn av deres antiskli overflate og høye lastekapasitet.

Industriell

BulDocks modulære dokkingsystemer kan brukes i en rekke industrielle omgivelser, inkludert konstruksjon, reparasjon og vedlikehold av broer og kanaler, havner og andre vannbaserte anlegg.

Kan bygges slik som man vil

Vi har lagd 2 priseksempler på ferdige brygger som inneholder alt man trenger av festemateriell som låsepins og koblingsbolter. En på 7 m2 og en på 18 m2. Men man kan altså designe den akkurat slik man vil ha brygga. (Låseverktøy for pins medfølger ikke og må kjøpes separat.)