Sunnydock Modulbrygger

Sunnydock Modulbrygger

950,00 NOK

Klarna

Basert på 15 Vurderinger


Flytebrygger i plast

Sunnydock er laget av høytetthets rotasjonsstøpt Polyethylene plast. Den er designet for å passe inn i de fleste flyteprosjekter, spesielt i åpen sjø og i områder hvor det er høye bølger og sterk vind. Elementene som utgjør hovedparten av produktet kommer i to forskjellige dimensjoner: 50 x 50 x 40 cm og 50 x 100 x 25 cm.
 

Hurtig installasjon takket være dette modulære systemet kan du lettvint lage enkle konstruksjoner avhengig av dine behov. De fleste av våre kunder kan installere deres Sunnydock flytebrygger i løpet av en dag.

To personer uten noen tidligere teknisk informasjon kan klare å installere 50 klosser på mindre enn en time.

Sunnydock tillater tilkobling til en flytedokk uten behov for undesjøiske tilknytningsdeler som trekker systemet nedover. Hver klosse har fire ledd (tilkoblinger) og kun en bolt vil koble sammen fire klosser. For å opprettholde strukturell ensartethet of for å koble platformen til systemet benyttes kun en skjøtebolt.

 

Høy holdbarhet og slitestyrke


Sunnydock er holdbar, praktisk og fullstendig resirkulerbar. Det krever ikke hyppig vedlikehold, og er UV-bestandig og sterk mot forringelse. Det er heller ikke skadelig for vannet og miljøet for Polyethylen er miljøvennlig. Det er sterkt mot dårlige værforhold, syre, base og hydrokarboner.

 

Dette systemet kan brukes som flyende platformer for oppdrettsanlegg, marinaanlegg og ande ting som f.eks. konserter og vannsport. I tillegg til alle disse mulighetene vil Sunnydock beskytte seg selv mot potensielle skader både før og etter installasjonen.

Flytekapasitet per kvadratmeter (4 stk elementer): 400 Kg

Prisen er per modul (kloss).

Fraktandel tilkommer. Kontakt oss for mer informasjon om priser eller produkt.

 

For montering / demontering trenger du en Monteringsnøkkel


Se andre
brygger og docker.

 

For å se mer informasjon og bilder av produktene kan du sjekke ut vår nettside RotoPlast.no.

Andre kunder har også kjøpt