Badebrygge / Badeflåte - Sunnydock

Badebrygge / Badeflåte - Sunnydock

Pris fra 1.620,00 NOK 1.800,00 NOK

Klarna

Basert på 2 Vurderinger


 

Badeplattform / Badebrygge / Badeflåte fra SunnyDock

Nå nærmer badesesongen seg, og en badebrygge eller badeplattform hadde vært på sin plass. Vi har konstruert 2 ulike modeller av det modulbaserte bryggesystemet SunnyDock.

Dette systemet er lagd av Polyethylene plast (PE) som er 100% miljøvennlig, da det ikke reagerer med vann. Vi har inne klosser kun i farge blå.

 

Ferdige Badebrygger / Badeflåter:

 

Modell 1: 2 x 2,5 m x 25 cm (5 m²) - BLÅ

Modell 2: 3 x 3 m x 25 cm (10 m²) - BLÅ

Modell 3: 3 x 5 m x 25 cm (15 m²) - BLÅ


NB: KLOSSER KUN I BLÅ

TA GJERNE KONTAKT FOR TILBUD PÅ ANDRE STØRRELSER!

 

 


*** Husk å bestille monteringsnøkkel i tillegg !
 

På modell 1, 2 og 3 er klossene 100 x 50 cm og 25 cm høye, farge blå og gir en total flyteevne på 250 kg per kvadratmeter.

Vi kan også skaffe en flott badestige som enkelt kan monteres på flåten / Brygga. Den er lagd av samme materiale (Polyethylene plast (PE)). Den medfølger ikke i de ulike pakkene, men kan velges som ekstrautstyr.

Våre ferdigkonfigurerte modeller på 5 / 9 / 15 m2 leveres ferdig med alt av låsepinner, låsebolter og modulklosser, og nå er det kampanjepriser på disse tre modellene.

Hvordan bygge badebrygge?

Monteringen går lynkjapt da dette nesten er som legeklosser man setter sammen. Klossene plasseres 4 og fire sammen rundt senterhullet. Så låses dem sammen med en enkelt låsepin i senter av disse fire klossene.

Til slutt settes låsebolter rundt langs kanten mellom hver kloss. Og vips så er badebrygga ferdig. 

Enkel montering og demontering
 

Når du skal demontere kan du dele den opp i passe seksjoner, for eksempel 4 eller 6 klosser. Da er det meget kjapt når du skal ta den på land, og samtidig kjapt å montere opp igjen. Og så greier man å bære det uten at det blir for tungt.

Når det gjelder fortøyning finnes det masse ekstrautstyr. Men det enkleste og rimeligste alternativet er å binde noe tungt til tau og slippe på bunnen.

 

Andre kunder har også kjøpt