Total Neptuna Speeder 10W-30, 4-takt outboard

Total Neptuna Speeder 10W-30, 4-takt outboard

820,00 NOK

Veil. salgspris 820,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 213012
Lagerstatus: 14 stk. på lager
stk.

Total Neptuna Speeder - 10W-30 - 5 Liter

Syntetisk Olje for Fritidsbåter med 4-takts Bensinmotorer

Denne syntetiske oljen er ideell for alle fritidsbåter utstyrt med 4-takts bensinmotorer og oppfyller de nyeste kravene fra NMMA (National Marine Manufacturers Association). Den er nøye formulert for å gi optimal ytelse og beskyttelse til motorene, og er klassifisert og sertifisert etter de høyeste standardene.

Klassifikasjoner

API: SL
NMMA: FC-W® N° : FB-00603J (Dette er den eneste standarden som gjelder for 4-takts påhengsmotorsmøremidler).

Oljen samsvarer med spesifikasjonene fra følgende produsenter:

  • BOMBARDIER
  • EVINRUDE
  • HONDA
  • JOHNSON
  • MERCURY
  • SEA-DOO
  • SUZUKI
  • YAMAHA

Fordeler

Høy Temperaturbestandighet: Denne syntetiske oljen er utviklet spesielt for å tåle ekstreme funksjonstemperaturer, noe som sikrer stabil og pålitelig ytelse selv under krevende forhold.

Uovertruffen Renslighet: Med en meget høy vaskemiddelkapasitet, sikrer oljen at de varme delene av motoren forblir rene. Dette hindrer oppbygging av lakk eller maling, noe som bidrar til motorens effektivitet og levetid.

Slitasje- og Oksidasjonsbeskyttelse: Oljen har utmerkede antislitasje- og antioksiderende egenskaper som forhindrer nedbrytning og slitasje på motorens komponenter, noe som forlenger motorens levetid.

Rust- og Korrosjonsbeskyttelse: Med eksepsjonelle anti-rust og anti-korrosjonsegenskaper beskytter oljen motorens indre komponenter mot skade forårsaket av fuktighet. Dette er spesielt viktig for marine miljøer hvor eksponering for vann og fuktighet er uunngåelig.

Redusert Drivstofforbruk og Utslipp: Den spesielle formelen er designet for å redusere drivstofforbruk og forurensende utslipp, noe som ikke bare er bra for miljøet, men også for lommeboken.

Med denne syntetiske oljen får du en løsning som ikke bare oppfyller, men overgår de strengeste kravene for 4-takts bensinmotorer i fritidsbåter. Den gir optimal beskyttelse, ytelse og effektivitet, noe som sikrer at din motor yter sitt beste gjennom hele sin levetid.