Tectyl 506 - 20 Liter

Tectyl 506 - 20 Liter

5.498,00 NOK

Veil. salgspris 5.498,00 NOK

Klarna

Basert på 2 Vurderinger

Modell/varenr.: 201168
Lagerstatus:

På Lager i Norge: 3-8 dagers leveringstid.

stk.

Tectyl 506

Tectyl 506 еr еt universal voksbasert, rusthindrende produkt ѕоm etterlater еn ravgul, fast, іkkе klebende film. Anbefales tіl аllе typer stål оg metall vеd langtidslagring, bådе innendørs оg utendørs, ѕаmt tіl krevende transporter tіl sjøs оg lands. 

Tectyl 506 Bruk:

Tectyl 506 er en korrosjonshemmer og rustforebyggende forbindelse produsert av Valvoline. Det er en oljeaktig, klar væske med løsemiddelbasis som beskytter metalloverflater mot korrosjon og rust på lang sikt. Produktet brukes ofte for å beskytte metalldeler under lagring og transport i industri- og bilapplikasjoner.

Her er instruksjonene for bruk av Tectyl 506:

Rengjør overflaten: Området som skal behandles bør være fritt for forurensninger, inkludert rust, olje og fett. Bruk et avfettingsmiddel eller løsemiddel for å rengjøre overflaten.

Bruk en børste, spray eller dip for å påføre Tectyl 506 på ønsket område. En tynn, jevn påføring av produktet bør påføres overflaten. Sørg for å dekke hele overflaten, inkludert eventuelle hjørner og sprekker.

Tørk produktet: Før du håndterer eller berører overflaten, la produktet lufttørke i minst 30 minutter.

Påfør på nytt om nødvendig: Etter at det første laget av Tectyl 506 har tørket, kan du legge til en ny påføring hvis ytterligere beskyttelse er nødvendig.

Det er viktig å huske at Tectyl 506 kun er ment å brukes midlertidig for å forhindre rust og anbefales ikke for langvarig eksponering utenfor. Det anbefales å behandle Tectyl 506-overflaten med et mer slitesterkt belegg hvis den blir utsatt for været ute. I tillegg bør ikke overflater som skal males eller belegges behandles med Tectyl 506. Tectyl 506-belegget bør fjernes fra overflaten hvis du har tenkt å male det.

Volum: 20 Liter