Tectyl Multi Purpose 506 - 5 Liter

Tectyl Multi Purpose 506 - 5 Liter

1.498,00 NOK

Veil. salgspris 1.498,00 NOK

Klarna

Basert på 2 Vurderinger

Modell/varenr.: 201167
Lagerstatus:

På Lager i Norge: 3-8 dagers leveringstid.

stk.

Tectyl Multi Purpose 506

Tectyl Multi Purpose 506 еr еt universal voksbasert, rusthindrende produkt ѕоm etterlater еn ravgul, fast, іkkе klebende film. Anbefales tіl аllе typer stål оg metall vеd langtidslagring, bådе innendørs оg utendørs, ѕаmt tіl krevende transporter tіl sjøs оg lands. 

Tectyl Multi Purpose 506 Bruksområder:

Stål, aluminium, messing og kobber er bare noen få eksempler på de mange jernholdige og ikke-jernholdige metallene som kan belegges med Tectyl Multi Purpose 506 for å forhindre rust. Det er et fleksibelt belegg som kan påføres i en rekke miljøer, inkludert maritime, industrielle og bilindustrien.

Før påføring av Tectyl Multi Purpose 506 må overflaten være godt rengjort og tørket. Spraying, børsting eller dypping av overflaten kan brukes til å påføre belegget. Det anbefales å belegge metallet tynt og jevnt og la det tørke helt før det utsettes for fuktighet eller andre etsende stoffer.

For å forhindre rust og korrosjon på metalloverflater, brukes Tectyl Multi Purpose 506 ofte i industri- og bilapplikasjoner. Den brukes ofte til å skjerme metalloverflatene til båter og andre vannscootere i marine omgivelser.

For de beste resultatene når du bruker og administrerer Tectyl Multi Purpose 506, er det avgjørende å følge produsentens anbefalinger. For å redusere faren for eksponering for potensielt giftige forbindelser, bør brukere også bruke riktig personlig verneutstyr, som hansker og åndedrettsvern, når de påfører dette belegget.

Volum: 5 Liter