Omega 636 - Jamaica Base

Omega 636 - Jamaica Base

Pris fra 699,00 NOK

Veil. salgspris 699,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering


Omega 636 - Jamaica Base - Spray 500 ml
 

 For langvarig beskyttelse inneholder den ren jamaicansk pimentolje.

 Fem-i-1: Smører, trenger inn og fortrenger vann. Den løsner også rustne deler. Beskytter mot nye rustdannelser.

 Utrolig allsidighet. Den kan brukes for å beskytte overflaten mot korrosjon midlertidig.

 

Den universelle vedlikeholdsoljen Omega 636 Jamaican base, også kjent som "flytende skiftenøkkel", kan brukes til alle formål. Den er vannavstøtende og har utmerkede vannfortrengende egenskaper. Omega 636 er laget med jamaicanske pimentoljer for langvarig beskyttelse. Omega 636 er en 5-i-1 olje som smører og trenger inn, fortrenger fuktighet, løsner rustne områder og beskytter mot korrosjon.

Omega 636 kan brukes for å beskytte mot midlertidig korrosjon før det påføres permanent beskyttelse. Omega 636 vedlikeholdsolje: Fjerner raskt fuktighet med en dyp penetreringseffekt som driver bort fuktigheten.

Faste deler kan løses på sekunder selv i "umulige", tilfeller. Den fester seg godt til metalloverflater og gir god beskyttelse og smøring. Bruk en kost eller rull for å påføre produktet. Spray eller nedsenking i oljen kan også gjøres. Det er ikke nødvendig å blande eller forberede overflaten.

Omega 636 Bruksområder

Omega 636 er en unik standard for å beskytte metalloverflater mot oksidasjonsforårsaket rust. Omega 636 trenger inn i overflaten og etterlater et beskyttende lag som beskytter mot rust, oksidasjon og korrosjon.

Omega 636 kan også brukes til å beskytte overflater mot fingeravtrykk og fungere som vannfortrenger på mange typer utstyr og maskiner. Omega 636 kan brukes til å løsne bolter, skruer og muttere, beskytte små deler, verktøy og gi rustbeskyttelse. Den kan også beskytte lagrede deler eller deler som transporteres.