Båtskrubb Rød

Båtskrubb Rød

49,00 NOK

Veil. salgspris 49,00 NOK

Klarna

Ingen vurdering

Modell/varenr.: 201433
Lagerstatus: 33 stk. på lager
stk.

Båtskrubb - Rød

Denne førsteklasses båtskrubben fra Dirt Devil er det perfekte verktøyet for å forberede deg til vårrengjøringen. Med sine kraftige børster og ergonomiske håndtak er denne skurebørsten en allsidig hjelper som er ideell for rengjøring av ulike overflater både på badet og kjøkkenet.

Takket være den harde børsten og det behagelige håndtaket, kan den effektivt fjerne selv de mest sta flekkene med minimal innsats. Men denne båtskrubben begrenser seg ikke til kun overflater – den er også flott for å friske opp tepper og sko. Den hendige håndholdte designen gjør det enkelt å henge den opp på badet når den ikke er i bruk.

La oss se nærmere på noen av fordelene med denne båtskrubben:

Allsidig bruk: Den er egnet både for hjemmebruk og profesjonell bruk og kan brukes på en rekke overflater.

Holdbarhet: Laget av høykvalitets plastmateriale, er denne børsten konstruert for å vare lenge.

Komfortabelt håndtak: Det ergonomiske håndtaket har en antiskli-funksjon, som sørger for at den ligger godt i hånden din under bruk.

Effektiv fjerning av flekker: De harde børstene sikrer en grundig fjerning av selv de mest utfordrende flekkene, noe som gjør rengjøringen betydelig enklere.

Bruk på ulike overflater: Den er egnet for rengjøring av båter, bad, kjøkken, balkonger og terrasser, og den kan til og med brukes på tepper og sko.

Enkel rengjøring: Etter bruk kan du enkelt skylle børsten under vann for å holde den ren og klar til neste oppgave.

Med sin evne til å takle selv de mest utfordrende flekkene og dens allsidige bruk, blir denne båtskrubben et uunnværlig verktøy for å oppnå en gnistrende renhet i hjemmet ditt. Legg den til i din rengjøringsarsenal, og du vil være godt forberedt for alle dine rengjøringsbehov.


 

Andre kunder har også kjøpt