CRC Fuel Stabilizer B ensintilsetning

CRC Fuel Stabilizer B ensintilsetning

179,00 NOK

Veil. salgspris 179,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 201073
Lagerstatus:

På Lager i Norge: 3-8 dagers leveringstid.

stk.

CRC Fuel Stabilizer - 200ml

Den nye varianten av bensin kjent som E10, kan potensielt skape omfattende problemer for motorer som hovedsakelig brukes sesongbasert. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, gressklippere, snøfresere, båtmotorer, og kjøretøy som veteranbiler og entusiastbiler.

  • ASTM D2274 Stabilitet under lagring
  • Termisk stabilitet
  • Korrosjonsbeskyttelse ASTM D665Aeller ASTM D665B
  • Vanntoleranse ASTM D1094

E10-bensinen inneholder opptil 10% etanol, noe som har noen viktige konsekvenser for dens bruk. Etanol har en tendens til å absorbere fuktighet og vann, noe som fører til at E10-bensinen forringes raskere enn sin forgjenger, E5 bensin. Dette kan skape problemer, spesielt for motorer som ikke brukes regelmessig.

Det er imidlertid en løsning på dette problemet: CRC Fuel Stabilizer. Dette er et tilsetningsstoff som kan blandes inn i drivstoffet og hjelper med å bevare bensinkvaliteten over lengre perioder, selv når den er lagret.

CRC Fuel Stabilizer har flere nøkkelroller. Den overvåker og reduserer dannelsen av avleiringer, lakk og peroksider under drivstofflagring, noe som bidrar til å opprettholde drivstoffets integritet. Den reduserer også oppbyggingen av gummiavleiringer og lakk i forgassere og andre komponenter i drivstoffsystemet, og beskytter mot korrosjon. Dette er spesielt viktig i motorer med bronsekoblinger i drivstoffsystemet, da disse er spesielt utsatt for oksidering. Stabilisatoren er kompatibel med både 2- og 4-taktsmotorer, og i 2-taktsmotorer kan den brukes sammen med vanlig 2-taktsolje.

Bruksområdene for CRC Fuel Stabilizer er varierte. Den fungerer som en drivstoffstabilisator for både bensin og diesel, og er et ideelt bensintilsetningsstoff for mindre motorer eller for langvarig lagring av kjøretøy. Den kan også benyttes for å møte flere krav for "Premium Diesel", inkludert ASTM D2274 for stabilitet under lagring, termisk stabilitet, korrosjonsbeskyttelse i henhold til ASTM D665A eller ASTM D665B, samt vann toleranse i henhold til ASTM D1094.

En 200 ml flaske med CRC Fuel Stabilizer er tilstrekkelig for behandling av 50 liter bensin, noe som gjør den både effektiv og økonomisk for de fleste formål.

Andre kunder har også kjøpt