Polytrol - Owatrol

Polytrol - Owatrol

Pris fra 264,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering


POLYTROL - Farge- og Glansfornyer

Polytrol er et dypt penetrerende farge- og glansfornyingsmiddel som effektivt gjenoppretter falmede overflater. Det er ideelt for bruk på materialer som plast, metall, stein og lakk, uten å etterlate en film. Med Polytrol kan du raskt gi nytt liv til overflater som gelcoat, aluminium, krom, bronse og terracotta. Produktet er perfekt for å revitalisere hagemøbler, dører, vinduer og bilens støtfangere.

Polytrols silikonfrie formel gjør det trygt for bruk på mange typer overflater, og sikrer langvarige resultater med minimal vedlikehold. Produktet er tilgjengelig både i flytende form og som spray, noe som gjør påføringen enkel og praktisk, spesielt på større områder.

Den dype penetreringsevnen gir en umiddelbar forbedring i både farge og glans, samtidig som den beskytter overflatene mot slitasje og værpåvirkninger. For best resultat, rengjør overflaten grundig før påføring og la Polytrol virke i 10-20 minutter før overflødig produkt fjernes. Polytrol er det ultimate valget for å fornye falmede og matte overflater.

Bruksområder og Tips

 

Hagemøbler: Gjenoppretter farge og glans til falmede møbler, og gir dem et nytt utseende.

Dører og Vinduer: Fornyer overflater som har mistet glansen på grunn av vær og slitasje.

Bilpleie: Ideell for å friske opp grå og stygge støtfangere, og gir tilbake bilens opprinnelige utseende.

 

Enkel påføring

 

Polytrol er tilgjengelig i både flytende form og som spray, noe som gjør påføringen enkel og praktisk, uansett hvilken overflate du jobber med. Velg sprayvarianten for en rask og jevn påføring på større områder.

Enten du ønsker å friske opp utendørs møbler, vindusrammer eller bilens eksteriør, er Polytrol den perfekte løsningen for å gi nytt liv til falmede overflater.

 

POLYTROL Fargefornyer spray 250ml

Owatrol Polytrol gir farge og ny glans tilbake på falmende overflater og gir lang holdbarhet. Inneholder ikke silikon. Fornyer gelcoat, plast, stein, marmor, taksten, skifer, aluminium, krom, bronse, maling, lakk m.m.

 

Før påføring av POLYTROL:

 

Rengjøring: Overflaten må være tørr, ren og fri for fett, voks, silikon etc. Om rengjøring er nødvendig, bruk et fettoppløsende middel eller egnet vaskemiddel. NET-TROL anbefales for rengjøring av stein, plast, gelcoat osv. Skyll godt og la det tørke i minst 12 timer.

Forberedelse: Beskytt områder som ikke skal behandles. Påfør POLYTROL med pensel eller klut. På metalloverflater brukes fin stålull dyppet i POLYTROL. Vær oppmerksom på renner og drypp.

Påføring: La virke i 10-20 minutter før overflødig olje fjernes med en ren lofri klut eller papirhåndkle. La tørke i minst 24 timer før bruk.

 

Fordeler med POLYTROL

 

Dyp penetrering: Penetrerer inn i dybden uten å skape film på overflaten.

Øyeblikkelig effekt: Gir umiddelbart ny klarhet og glans tilbake til falmede overflater.

Lang holdbarhet: Sikrer en langvarig effekt på behandlete overflater.

Bredt bruksområde: Fornyer gelcoat, plast, stein, marmor, takstein, skifer, terracotta, aluminium, krom, bronse, maling, lakk m.m.

Silikonfri: Inneholder ikke silikon, noe som gjør den trygg for mange ulike bruksområder.

 

Polytrol er det ideelle produktet for alle som ønsker å gi nytt liv til falmede og matte overflater, enten det gjelder møbler, byggdetaljer eller bilens eksteriør.

 

Tagger Owatrol, Polytrol